• Betaalbare oplossing voor akoestiek

Zoals bij veel horeca gelegenheden waar veel mensen smaen komen is de akoestiek belangrijk. Strand 22 had een uitdaging zodra het restaurant goed gevuld was. Wij hebben de keuze voor de afbeeldingen samen met de eigenaren bedacht en deze bewerkt naar hun wensen en uiteraard meer rust gebracht.

Met kunstenaar Wilfert Verweij van Creations By Will hebben we samengewerkt voor een klant van hem. Wij hebben akoestische wandpanelen gecombineerd met zijn
epoxy kunst in de hal waar een enorme galm was. Deze hebben wij naar tevredenheid gereduceerd.
Bij Nedstar was een akoestische uitdaging in de open ruimte van waaruit dagelijks veel wordt getelefoneerd. Wij hebben daar zowel het plafond voorzien van plafondpanelen als mooie akoestische wandpanelen aan de muur.
Voor dit reclamebureau hebben wij rust gecreëerd in de bedrijfskantine/bar. Omdat deze ruimte clean moest blijven en er kunst aan de muur hing hebben wij het plafond benut met ronde plafondpanelen, dit geeft meteen een leuk speels effect.
In de horeca is vaak een akoestische uitdaging, ook bij de vakbond op kantoor was er ruimte voor verbetering. In de kantoren waar geregeld gebeld wordt hebben wij meer rust gecreëerd. Wij hebben ook meegedacht met de selectie en de afbeeldingen opgemaakt.
Bij het bekendste talencentrum van Nederland hebben we in de bedrijfskantine een mooie akoestische oplossing bedacht. Het is van belang dat mensen daar rustig kunnen studeren, de open kast langs de wand hebben wij in de vakken aan de achterkant voorzien van akoestisch materiaal. Dit heeft een witte kleur zodat het niet opvalt.

.

Bij dit bedrijf dat zich bevindt in een historisch pand in Den Haag hebben wij voorzien van wandpanelen in de kantoren. Wij hebben meegedacht en ook het ontwerp gedaan